Viborg Kantine modtager dagligt mad fra hovedkøkkenet.

Ernæringsassistenterne i Viborg Kantine anretter, varmer og færdigtilbereder maden til personalet og de pårørende på regionshospitalet Silkeborg.

Derudover frister de med friskbagte boller og franskbrød hver morgen, friskbrygget kaffe og et ’god morgen’.

Kantinen i Viborg er en del af Hovedkøkkenet, og personalet skiftes løbende til at betjene de forskellige kantiner rundt på matriklerne, samt være med i produktionen i Hovedkøkkenet.

Således har de hele tiden en finger på pulsen, om hvad der rører sig de forskellige steder, og kan samle erfaringer sammen til at give kunderne i kantinerne den bedste oplevelse.

Man kan altid bestille friske rundstykker i kantinen dagen før, hvis man gerne vil glæde sine kolleger eller andre med medbragt morgenmad ude på afdelingerne. 

Kantinens åbningstider

Mandag-fredag
kl. 07.00-10.30
kl. 11.30-13.30

Betaling i kantinen

Der kan betales med både kontanter og kort. 

Kantinen er åben for alle.

Et frirum til alle

Kantien er et frirum for patienter, pårørende og ansatte.

Du kan Logge på hospitalets WiFi, tage en kop kaffe, eller forsyn dig fra buffeten og nyd at andre har lavet mad til dig.

Ansatte er velkommen til at tage maden med op på afdelingen igen, husk blot at benytte engangsservice. 

Hvis du er indlagt på Regionshospitalet Viborg

Er du indlagt, tilbyder køkkenet hver dag tre hovedmåltider på din afdeling.

Derudover tilbydes der i løbet af dagen mellemmåltider. 

Morgenbuffet

Frokostbuffet

Aftenbuffet

Mellemmåltider

Hvis du har særlige behov

Mad til pårørende

Os, der laver mad til dig, mens du er indlagt

HE Midt Køkken ligger en ære i at lave god mad produceret fra bunden og af sæsonens råvarer. Vi har eget bageri, der sikre at alle vores køkner og kantiner får friske forsyninger af brød og kage lavet på økologisk mel.

Vores produktionsform i køkkenet er cook-chill, hvilket i praksis betyder, at vores mad tilberedes og herefter bliver nedkølet til 5° C og først færdigtilberedes lige inden servering ude på afdelingerne. 

HE Midt Køkken

Fordi hjemmelavet mad bare smager bedre

Spis brød til

Vidste du…

  • At vi selv snitter og skærer næsten al vores grønt til produktionen?
    Det gør vi for at sikre dig den bedst mulige smagsoplevelse.
  • At vi har eget bageri? 
    Vores bagere møder kl. 4 for at bage til alle vores patienter. Der bliver bagt rugbrød, franskbrød, madbrød, kager, småkager, lagkager og konfekt. Vi bruger udelukkende økologisk mel til vores bageri.
  • At kantinen er åben for alle.
    Du er velkommen til at spise med, også selvom du ikke er ansat, og der kan betales med både kontanter og kort.
    Hvis du er i tvivl, må du altid gerne spørge personalet.
  • At automaten i forhallen holder aldrig lukket.
    Her findes der både drikkevare, frisksmurte sandwich, frugt og sødt.

Fødevarekontrol


Se Fødevarestyrelsens smileyrapport for kantinerne i Viborg, Skive og Silkeborg    

Kontakt os

HE Midt Køkken - Serviceafdeling
Toldbodgade 6 - 8800 Viborg

7844 2200
Send e-mail 

Gitte Fogh Nielsen

Cheføkonoma
Gitte Brandt Fogh Nielsen

7844 2220
Send en e-mail