Når du kommer til Opvågning, er du blevet opereret og vil være mere eller mindre vågen afhængig af, hvilken bedøvelse du har fået. Her vil du blive modtaget af en sygeplejerske, der vil få besked af anæstesisygeplejersken om, hvilken operation du har fået foretaget, og hvordan bedøvelsen er gået. Du vil blive tilkoblet vores scop, så vi kan måle dit blodtryk, puls og din iltmætning i blodet. 

Vi kan ikke fortælle dig, hvordan selve operationen er gået, men den kirurg, der har forestået operationen, vil komme og snakke med dig. Det sker oftest først på sengeafdelingen, hvor du kom fra, da kirurgen fortsætter med at operere andre patienter. Opholdstiden på Opvågningen varierer, men vil typisk være fra 1 til 4 timer. 

Vi vil sikre os, at du er ordentlig vågen, stabil med hensyn til dit kredsløb og vejrtrækning, er godt smertedækket, og det ikke bløder fra operationssåret. 

Mobiltelefoner må ikke anvendes i Opvågningen. 

Besøgstider: 
Der er mulighed for besøg, men det er fortrinsvis hos børn, hvor forældrene er velkomne. Hos den enkelte patient vil der være behov for ro og hvile, som vi beder de besøgende respektere.