Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive er en offentlig fertilitetsklinik, der hjælper ufrivilligt barnløse med at blive gravide. Vi har stor succesrate og ingen ventetid på selve behandlingen. 

Der kan forekomme ventetid på forundersøgelsen, hvorfor vi løbende opdaterer vores aktuelle ventetid på Sundhedsdatastyrelsens hjemmeside.

 

Ifølge en opgørelse fra Dansk Fertilitetsselskab er vi Danmarks bedste offentlige fertilitetsklinik

Sådan kommer du i behandling på Fertilitetsklinikken Skive  

Sådan melder du til behandling via e-mail

 

Vigtigt vedrørende mails til klinikken:
Vi skal gøre opmærksom på, at vi siden starten af august ikke har været i stand til at besvare alle eksterne e-mails, idet et filter hos nogle udbydere har blacklistet mails fra hele region midtjylland. 

Vi modtager mails, som vi besvarer, men får besked tilbage, at "levering til følgende modtagere eller grupper mislykkedes". Der arbejdes på at få løst problemet, og vi anbefaler, at man ringer herind med spørgsmål man gerne vil have besvaret. Tilmelding til behandling skal fortsat ske via mail og vi indkalder som hidtil via e-boks.

I øvrigt:


Er du henvisende læge, har vi samlet lidt relevant information i linket "Information til henvisende læger", som vi håber kan give det gode overblik. 

 

Kontakt

Fertilitetsklinikken
Skive Sundhedshus
Resenvej 25
7800 Skive
fertilitetsklinikken@midt.rm.dk
Fax 7844 5765

Akutte henvendelser skal ske pr. telefon.

Sekretærerne tlf.
7844 5760/7844 5761

Hverdage 8.00-14.30 (dog ikke 10.00-10.30 og 12.30-13.00.)

Sygeplejerskerne tlf. 
7844 5770

Mandag-torsdag 13.00-15.00
Fredag 13.00-14.30
Lørdage 10.30-11.00

Find vej

Information

 

Angående Zika-virus:

På grund af risiko for Zika-virus bedes patienter meddele klinikken, hvis I indenfor 6 måneder har rejst i Syd- og Mellemamerika m.fl., hvor virus er aktiv.
Se Sundhedsstyrelsens hjemmeside for yderligere information herom. 

Øvrige links: 
http://ecdc.europa.eu/en/healthtopics/zika_virus_infection/zika-outbreak/Pages/Zika-countries-with-transmission.aspx#fulllist

http://ecdc.europa.eu/en/publications/Publications/rapid-risk-assessment-zika-virus-first-update-jan-2016.pdf

 

 

Information vedrørende PGD:
I forbindelse med Region Midtjyllands spareplan for 2015-2019, har man besluttet at lukke Fertilitetsklinikken på Århus Universitetshospital (Skejby) pr. 01.01.2016. Fertilitetsklinikken på Regionshospitalet Skive overtager derfor en del af den fertilitetsbehandling, som tidligere er foregået i Skejby.

Sundhedsstyrelsen har besluttet at funktionen ”Præimplantationsdiagnostik (PGD)” fremover skal varetages på Aalborg Universitetshospital og på Rigshospitalet.

 

Få et kig inden for i klinikken i videopræsentation

OBS: Det anbefales at åbne videoen i Google Chrome, da en af de ældre versioner af Internet Explorer kan ikke vise videoer fra Youtube.