Hovedindgangen i Viborg være aflåst fra kl. 20.00-06.00 (til kl. 08:00 i weekend/helligdag). Der vil være en dørtelefon, du skal benytte, for at komme i kontakt med vores fællescentral, der vil låse døren op.


Konflikt? 

Jordemødrene på Fødeafsnittet og i Jordemoderklinikken er undtaget en konflikt, dvs. at jordemødrene fortsat varetager vagterne på Fødeafsnittet, i jordemoderkonsultationen og forældre- og fødselsforberedelse som vanligt. Vores kolleger på Patienthotellet er dog fortsat varslet strejke, hvorfor der ved en konflikt kan ske ændringer i det normale barselstilbud.

Regionshospitalet vil løbende opdatere siden 'Konflikt info', hvor du kan se seneste nyt.

 

Ny app til kommende og nybagte forældre

I Region Midtjylland har vi netop lanceret en ny app, Samspil, hvor I forældre kan quizze mod hinanden. Spillet er udviklet af forskellige fagpersoner, der er i berøring med kommende og nybagte forældre, bl.a. parterapeuter, jordemødre og sundhedsplejersker. Spillet er en underholdende og hyggelig måde at blive klogere på dig selv og ikke mindst din partner i rollen som forældre. Via en sjov og positiv indgang, kommer I til at berøre alvorlige emner og kende til hinandens værdier i familielivet. Spillet gør et virkelig godt forebyggende arbejde, der kan være med til at mindske konflikter i rollen som forældre.
Spillet kan hentes i App Store og Google Play og er ganske gratis. 

Læs mere om Samspil

Klinikker og afsnit

Kom i kontakt med Kvindesygdomme og Fødsler og se hvor du finder os

Læs mere