Læger og sygeplejersker fra Lungeambulatoriet på Regionshospitalet Skive står klar med undersøgelser, vejledning og gode råd på Verdens Astmadag.

29-04-2016

Lungeambulatoriet på RH Skive bakker op om Verdens Astmadag tirsdag den 3. maj og holder åbent hus i forhallen på RH Skive/Skive Sundhedshus mellem klokken 12.00 og 16.30.

Hovedbudskabet på Verdens Astmadag er i år, at pollenallergi kan give astma. I Skive står læger og sygeplejersker med ekspertise i lungesygdomme klar til at prikteste besøgende, der ikke ved, hvorfor de reagerer allergisk. De besøgende kan desuden få undersøgt deres lungefunktion og få tjekket, om de tager deres inhalations-medicin korrekt. Der vil også være mulighed for at få information og svar på spørgsmål om eksempelvis allergivaccination og medicinsk behandling af allergi, høfeber og astma.

- Vi kan ikke love, at du bliver ven med din allergi - men vi kan give dig viden og tips, der kan gøre hverdagen lettere for dig med allergi, lover Lungeambulatoriet i sin invitation til åbent hus-arrangementet.

Alle interesserede er velkomne.