erhvervSilkeborg har netop hædret Regionshospitalet Silkeborg med prisen "Årets Erhvervsinitiativ 2015".

14-01-2016

- Årets pris er et guldæg - og det må være meget nærliggende i dag.
Det sagde direktør for erhvervSilkeborg, Torben Vilsgaard, da han i formiddags overrakte prisen "Årets Erhvervsinitiativ" til Regionshospitalet Silkeborg. Overrækkelsen skete på erhvervSilkeborgs nytårskur, som løb af stabelen i Jysk Musikteater i Silkeborg.

 

Direktør Torben Vilsgaard overrækker prisen til sygeplejefaglig direktør Tove Kristensen. foto: Lisbeth Hasager Justesen

 

Pilen for årets hæder pegede på Regionshospitalet Silkeborg for et vedvarende stort arbejde og flotte resultater, som i 2015 kom til udtryk, da hospitalet blev kåret som Danmarks bedste mindre hospital af lægetidsskriftet Dagens Medicin - endda for tredje år i træk.

Regionshospitalet Silkeborg fremhæves inden for branchen som et udviklingshospital med et meget positivt omdømme. Det formår både at udvikle og at nytænke - og samtidig at holde kvaliteten af behandlingerne helt i top, fremgår det af motivationen for prisen.

- Det er vigtigt for Silkeborgs borgere, erhvervsliv og kommune, at vi har en så vigtig arbejdsplads som jer her i landets tiendestørste kommune. Den bedste måde at sikre en sund udvikling på er at levere de bedste resultater. Og det har I tydeligt bevist. Tak, fordi I går foran, sagde Torben Vilsgaard.

- Årets Erhvervsinitiativ-pris tilhører alle medarbejdere og ledere på Regionshospitalet Silkeborg. Det er dem, der skaber resultater, som giver genlyd - her i Silkeborg, men også på landsplan og internationalt, sagde sygeplejefaglig direktør Tove Kristensen, Hospitalsenhed Midt, i sin takketale.

Tove Kristensen fremhævede Regionshospitalet Silkeborgs dynamiske og innovative miljø som forudsætningen for, at hospitalets to centre - Diagnostisk Center og Center for Planlagt Kirurgi - kan fastholde frontpositionen som udviklere af bedre og hurtigere patientforløb.

Guldægget fra erhvervSilkeborg er udformet af Yerst Glas.

Hent pressemeddelelse (pdf).