HR-chef Louise Koling-Sporring kommer fra en lederstilling på Via University College. Foto: Privatfoto.

Effektiviseringskrav skal finde sammen med høj kvalitet i patientforløb og godt arbejdsmiljø for Hospitalsenhed Midts 4.500 medarbejdere. Det er visionen fra Louise Kolind-Sporring, der er ny HR-chef på Hospitalsenhed Midt.

02-05-2016

"Jeg trives vældig godt i krydsfeltet mellem effektiviseringer på den ene side og høj kvalitet og arbejdsmiljø på den anden. Hospitalsenhed Midt er inde i en positiv udvikling, og jeg glæder mig til at bidrage sammen med mine kolleger i HR," siger Louise Kolind-Sporring. 

Hun kommer fra en lederstilling på VIA University College. Inden da stod hun i spidsen for fusioner på dagsinstitutionsområdet i Skanderborg Kommune og har en fortid som konsulent hos AKON, hvor hun blandt andet har ledet arbejdsmiljøforløb på Hospitalsenheden Vest.

"Hospitalernes stærke fagprofessionelle kulturer er et stort plus. Som HR-chef vil jeg møde Hospitalsenhed Midts faggrupper med nysgerrighed og lytte til, hvad de har brug for på HR-området, før jeg sætter retning og prioriterer indsatsområder i samarbejde med mine kolleger i HR," forklarer Louise Kolind-Sporring.

Arbejdsmiljø og uddannelse

Louise Kolind-Sporring har især erfaring inden for arbejdsmiljø- og uddannelsesområdet. Det er lige netop to ud af HR-stabens fire arbejdsområder, som også dækker løn og personaleforhold. HR har 37 medarbejdere, der servicerer Hospitalsenhed Midts fire hospitaler i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive.

"Jeg vil møde Hospitalsenhed Midts 37 HR-eksperter med et åbent sind, ydmyghed og ikke mindst differentieret ledelse. Der er stor forskel på at arbejde med uddannelsesområdet over for fx løn- og overenskomstforhold, og min ledelse skal matche de forskellige vilkår, som HR arbejder under," siger Louise Kolind-Sporring. 

Vant til politisk bevågenhed

På Hospitalsenhed Midt bliver Louise Kolind-Sporring en af fem stabschefer i hospitalsadministrationen. Administrationschef Tine Joensen glæder sig meget til at byde den nye HR-chef velkommen.

"Louise kommer med stor ledelseserfaring og en stærk profil inden for HR, og hun er vant til at lede forandringsprocesser med stor politisk bevågenhed. En erfaring, som er særdeles relevant i en organisation som vores," fortæller Tine Joensen.

Stillingen som HR-chef har været ledig siden begyndelsen af april, da daværende HR-chef, Tine Joensen, tiltrådte som administrationschef på Hospitalsenhed Midt. 

Yderligere oplysninger:

Administrationschef Tine Joensen, Hospitalsenhed Midt, 
tlf. 7844 1201 / 2047 3092.
HR-chef Louise Kolind-Sporring, Hospitalsenhed Midt, tlf. 4242 9897