Anne-Dorte Gylding Sørensen kunne forleden fejre 40-års-jubilæum som sygeplejerske. De seneste mange år har hun næsten udelukkende beskæftiget sig med sygepleje til epilepsi-patienter i Neurologisk Ambulatorium.

21-09-2017

Sygeplejerske Anne-Dorte Sørensen fik store ord og kæmpe guldmedaljer fra sine ledere og kolleger i Neurologisk Ambulatorium på Regionshospitalet Viborg, da hun forleden holdt 40-års-jubilæum.

I knap 17 år har ambulatoriets epilepsipatienter nydt godt af hendes store omsorg og viden som specialistsygeplejerske på området. Det samme har patienternes pårørende, som altid har kunnet få gode råd og vejledning om alt, der har betydning for epilepsipatienten. Og i forhold til kollegerne er hun alles sparringspartner – også kolleger på andre af hospitalets afdelinger og i den kommunale sygepleje, som har kontakt med patienterne.

- Du er specialets overhoved. Du er fagligt dygtig og har lang erfaring. Du har tætte bånd til alle dine patienter. Nogle kender du helt fra din tid som børnesygeplejerske, sagde funktionsledende overlæge Elias Zakharia.

40-års-jubilar, sygeplejerske Anne-Dorte Sørensen omgivet af sine nærmeste ledere – afdelingssygeplejerske Louise Lindenmayer og funktionsledende overlæge Elias Zakharia, Neurologisk Ambulatorium. Privatfoto

- Du er en meget trofast og stabil medarbejder. Du deler gerne din viden og går aldrig på kompromis med kvalitet og service over for patienterne, sagde afdelingssygeplejerske Louise Lindenmayer.

Anne-Dorte Sørensen startede sin karriere på Skive Sygehus som sygeplejeelev i 1977 og blev autoriseret som sygeplejerske i 1981. Foruden det neurologiske speciale har hun arbejdet inden for både kvinde- og børnesygdomme. Det, hun i 2000 havde tænkt som et midlertidigt sidespring fra Børneafdelingen til Neurologisk Sengeafdeling og Ambulatorium, udviklede sig til en delestilling mellem Børneafdelingen og Neurologisk Afdeling med tilknytning til Epilepsiklinikken. Siden 2001 har Anne-Dorte Sørensen udelukkende arbejdet i Epilepsiklinikken.
- Og vi glæder os til mange flere år sammen med dig, sagde Louise Lindenmayer og Elias Zakharia.

Fra kollegerne modtog Anne-Dorte Sørensen en række medaljer, blandt andet ”Hestetrailer-trænings-medaljen” 😊 Privatfoto