Med ansættelsen som oversygeplejerske ved Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg vender Mette Fjord Nielsen tilbage til et sted, som hun kender rigtigt godt.

16-12-2011

Det er ikke en ukendt person for medarbejderne i Silkeborg, der 1. marts 2012 begynder i stillingen som oversygeplejerske ved Center for Planlagt Kirurgi.
I årene 2003-2009 var Mette Fjord Nielsen (51) oversygeplejerske på Ortopædkirurgisk Afdeling i Silkeborg, og nu vender hun så tilbage til hospitalet i stillingen som oversygeplejerske for det nyligt oprettede center.

Center for Planlagt Kirurgi blev oprettet i forbindelse med Region Midtjyllands omstillingsplan som en sammenlægning af Ortopædkirurgisk Afdeling og Anæstesiologisk Afdeling i Silkeborg, og er blandt landets største enheder inden for netop planlagt kirurgi.

Mette Fjord Nielsen kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Ortopædkirurgisk Afdeling i Vejle, hvor hun blandt andet har været med til at etablere Region Syddanmarks Rygcenter i Middelfart. Den nye struktur i Silkeborg med sammenslutningen af ortopædkirurgi og anæstesiologi finder hun meget spændende:

- Jeg synes, at den nye konstruktion, Center for Planlagt Kirurgi, er meget ambitiøs og banebrydende, og jeg vil rigtigt gerne være med til at bringe Center for Planlagt Kirurgi i front og skabe resultater af høj kvalitet for både patienter, pårørende og medarbejdere, siger Mette Fjord Nielsen.

Mette Fjord Nielsen blev autoriseret som sygeplejerske i 1990 og har siden da været ansat som sygeplejerske på Århus Kommunehospital, Give Sygehus og Vejle Sygehus. Senere blev hun afdelingssygeplejerske i Røntgenafdelingen på Give Sygehus, frem til hun i 2003 blev oversygeplejerske for Ortopædkirurgisk Afdeling i Silkeborg.

Udover ortopædkirurgi har Mette Fjord Nielsen blandt andet en baggrund indenfor røntgen og intern medicin, og hun har desuden en Master i Offentlig Ledelse.

Mette Fjord Nielsen har fem børn og bor i Gadbjerg ved Vejle med sin mand.

Hent foto af Mette Fjord Nielsen i høj opløsning her
(Foto: Sygehus Lillebælt)