Hanne Berg Fog (49) bliver fra 1. oktober 2013 ny oversygeplejerske på Medicinsk Afdeling i Viborg. Hun forlader en stilling som afdelingssygeplejerske på Hjertemedicinsk Afsnit i Herning, hvor hun har været ansat siden 2004 og været leder for 90 medarbejdere.

02-09-2013

Medicinsk Afdeling på Hospitalsenhed Midt har 470 medarbejdere, og Hanne Berg Fog vil sammen med ledende overlæge Henning Danielsen udgøre afdelingsledelsen.
1. januar 2014 bliver de kardiologiske funktioner som Hjertemedicinsk Sengeafsnit og Hjertemedicinsk Ambulatorium skilt ud som en selvstændig kardiologisk afdeling, og Hanne Berg Fog bliver også oversygeplejerske for denne afdeling.

- Det bliver utroligt spændende. Jeg har længe haft ambitioner om at prøve en stilling med flere udfordringer og større ansvar, så jeg er meget glad for, at jeg får muligheden, siger hun.

Hanne Berg Fog er uddannet sygeplejerske i Herning i 1991, og har også arbejdet som lægemiddelkonsulent og som konsultationssygeplejerske. Hun har et stort fagligt netværk i regionen og har taget en lang række kurser og efteruddannelser – senest en master-uddannelse i offentlig ledelse fra Syddansk Universitet. I sit daglige arbejde lægger hun vægt på en åben, ærlig og anerkendende lederstil baseret på dialog.
Hun bor i Herning med sin mand og fire børn.

Stillingen som oversygeplejerske på Medicinsk Afdeling blev ledig, da Bente Dam blev ansat som oversygeplejerske for Hospitalsenhed Midts nye fælles akutafdeling på Regionshospitalet Viborg.