Klik på plakaten for at se den i fuld størrelse (pdf).

Det handler om at dele viden; om at inspirere kolleger og om at synliggøre ressourcepersoner og udviklingstiltag, når Hospitalsenhed Midt holder Sundhedsfagligt Symposium 14. november på Regionshospitalet Viborg.

03-11-2013

Symposiet løber af stabelen på Regionshospitalet Viborg og er åbent for alle, der har lyst til at hente inspiration fra deres kolleger og blive klogere på den faglige udvikling i Hospitalsenhed Midts øvrige afdelinger og centre.
For første gang vil symposiet byde på direkte repræsentation fra henholdsvis Skive Kommune, Viborg Kommune og Silkeborg Kommune. De vil med stande i workshop-området fortælle om nye kommunale initiativer på det sundhedsfaglige område.

Sygeplejefaglig direktør Tove Kristensen åbner symposiet kl. 8.30 i lokale 22.
Symposiet forløber ad fem parallelle spor med 35 indlæg plus et foredrag ved ekstern gæstetaler Alexandra Brandt Ryborg Jönsson, som er projektleder hos Danske Patienter. Hertil kommer præsentation af 18 posters og mulighed for at deltage i syv workshops.

Programmet illustrerer en omfattende udvikling, der foregår i det patientnære miljø. Sammenhængende patientforløb af høj kvalitet er fællesnævner for mange af indlæggene og aktiviteterne.
Gå på opdagelse i programmet og vælg det, netop du har interesse for eller brug for inspiration til.

Se hele programmet for symposiet her (pdf).