PRESSEINVITATION

23-11-2015

Onsdag den 25. november 2015 klokken 17 lanceres et nyt astma-koncept til børn og unge. Konceptet hedder Astmanaut og er blevet til i et samarbejde mellem Viborg Kommune og Regionshospitalet Viborg.

Lanceringen finder sted i forhallen (lige inden for hovedindgangen) på Regionshospitalet Viborg, Heibergs Allé 4, 8800 Viborg. Pressen og øvrige interesserede er velkomne.

I forbindelse med den officielle lancering af Astmanaut vil bjergbestiger Mogens Kjæmpe Jensen sammen med en flok astmabørn vise, at de kan bestige bjerge på trods af astma. Mogens Kjæmpe Jensen har gennem mange år bevist, at astma ikke bør være en hindring for at nå sine mål. Som astmaambassadør i Børn og Unge vil han sammen med en flok astmabørn løbe op og ned af hospitalets mange trapper. Målet er, at de tilsammen skal tage trapperne til hospitalets 13. etage i alt 220 gange, hvilket er svarende til afstanden til toppen af Mount Everest.

Efter bjergbestigningen er der bjergtagende kage til bjergbestigerne og de fremmødte.

Se yderligere information om Astmanaut i pressemeddelelse  fra Viborg Kommune og Regionshospitalet Viborg eller på www.astmanaut.dk

Kontakt

For yderligere oplysninger om arrangementet kontakt: