23-05-2018

Kolleger fra Letland, England, Tyskland og Schweitz kan forhåbentlig tage inspiration fra HE Midt med hjem i baggagen, når de efter en uges udvekslingsophold på HE Midt vender snuden hjem sidst i maj.

Fire europæiske kolleger kommer den 23. maj på udveksling på HE Midt for at se og høre om, hvordan vi arbejder. Besøget er en del af det europæiske udvekslingsprogram HOPE Exchange Programme, og temaet for besøget er udvikling af kvalitet i sundhedsvæsenet med udgangspunkt i patienternes oplevelser.

Deltagerne får mulighed for at opnå international kompetenceudvikling og netværksdannelse, mens de får inspiration og viden om det danske sundhedsvæsen. De fire deltagere skal blandt andet besøge RH Viborg, RH Silkeborg, Sundhedshuset i Viborg og Præhospitalet.

- Vi glæder os til at byde vores udvekslings-kolleger inden for og udveksle viden og erfaringer med dem. Udvekslingsprogrammet er en god mulighed for at få internationale perspektiver og øjne på vores arbejde, lyder det fra oversygeplejerske Maria Brinck Krog, der er HE Midts koordinator i HOPE-samarbejdet.

HE Midt samarbejder med Regionshuset om afviklingen af besøget.

I 2019 får to ansatte fra HE Midt også chancen for at deltage i det europæiske udvekslingsprogram. Programmet henvender sig til alle ansatte i sundhedsvæsenet, der arbejder med ledelse eller organisering på såvel det kliniske som det administrative område.

Læs mere om HOPE Exchange Programme på hjemmesiden.