01-02-2018

Hospitalsenhed Midt er blevet udvalgt til at være med i et nationalt projekt om demensvenlige hospitaler sammen med to andre hospitaler i Danmark. I den forbindelse holder Hospitalsenhed Midt en temadag om demens den 4. april for alle interesserede. 

Du kan blandt andet høre om et screeningsredskab, der kan give et øjebliksbillede af dementes aktuelle adfærd – også kaldet AFFI-metoden. Derudover kan du høre om teknologi til demente og til fagpersonalet, der skal pleje og behandle demente. Du kan også blive klogere på patient/pårørende-oplevelser, forskning i demens, og hvad en rolighedspakke består af.

Projektleder Karen Alrø Riisgaard Johnsen (foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt)

- Vi glæder os rigtig meget til at samle folk, der har interessen for demens til fælles. Vores håb er at få delt de gode erfaringer og den brugbare viden om demens, der hele tiden bliver genereret i de forskellige sektorer, så vi alle kan få ny inspiration til, hvordan vi bedst muligt tager hånd om patienter med demens, siger sygeplejerske og cand.scient.san Karen Alrø Riisgaard Johnsen, der er projektleder på projektet "Demensvenligt Sygehus" på Hospitalsenhed Midt.

Programmet for temadagen er sammensat med udgangspunkt i, hvad der sker på demensområdet i Danmark lige nu, og det består af tre oplæg og fem forskellige workshops.

Se yderligere information om program, workshops og tilmelding til temadagen i invitationen.