04-06-2018

HE Midt har kigget til Randers i jagten på en ny ledende overlæge til Operation og Intensiv på RH Viborg. Ny mand ved roret er Carsten Søndergaard Poulsen, som sammen med afdelingens oversygeplejerske skal lede de forandringer, der forbereder afdelingen til indflytning i hospitalets nye akutcenter.

- Det er enormt spændende at få lov at være med fra begyndelsen i så store forandringer med flytning, nye arbejdsgange og store organisationsændringer, som betyder, at vi kan præstere endnu bedre patientforløb, siger Carsten Søndergaard Poulsen.

En drømmeafdeling

Operation og Intensiv har 330 ansatte, herunder anæstesilæger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, serviceassistenter samt lægesekretærer. Afdelingen rummer RH Viborgs intensivafdeling samt operationsgang, hvor kirurger fra de forskellige kirurgiske afdelinger på hospitalet opererer hver dag.

- Operation og Intensiv i Viborg har et godt ry blandt andet om et godt arbejdsmiljø og stærk faglighed. Derfor har det længe været min drømmeafdeling, hvis der skulle opstå mulighed for at tage del i ledelsesopgaven, siger Carsten Søndergaard Poulsen.

Carsten Søndergaard Poulsen er speciallæge i anæstesi og kommer fra en stilling som uddannelsesansvarlig overlæge på Operation og Intensiv på RH Randers.

- Jeg brænder for at være leder og har gjort det længe. Samtidig glæder jeg mig til at være del af en ledelsesduo sammen med oversygeplejerske Leni Abrahamsen og tror på, at man i et ledelsesteam kan løfte mere sammen, siger Carsten Søndergaard Poulsen.

Lykkes gennem sine relationer

Lægefaglig direktør, Michael Braüner Schmidt, taler blandt andet om ambition og anseelige ledelsesmæssige resultater, når han skal sætte ord på valget af Carsten Søndergaard Poulsen som ny ledende overlæge.

- Carsten lykkes i sin ledelsesopgave ved at inddrage medarbejderne i sine beslutninger. Han er i stand til at håndtere udfordringer og lykkes med at skabe ejerskab gennem sin evne til at opbygge gode relationer til hele personalegruppen. Samtidig har vi ansat en meget fagligt dygtig anæstesilæge med Carsten. Han har føling med den type afdeling, han nu skal være leder for, siger Michael Braüner Schmidt, lægefaglig direktør.

Carsten Søndergaard Poulsen er 49 år og bor i Hinnerup med sin hustru og to børn. Han tiltræder den 1. september.


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer
{{comment.PostTitle}}
{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}