Byggeri og Projekt er en byggeorganisation med 16 medarbejdere, som står for planlægning og overordnet styring af renoveringsopgaver, ombygninger og udvidelser på hospitalerne i Silkeborg, Skive, Hammel og Viborg, som tilsammen råder over i alt 240.000 kvadratmeter.  

Afdelingen står for færdiggørelsen af de sidste dele af det store kvalitetsfondsbyggeri i Viborg. Det handler blandt andet om færdiggørelsen af laboratoriefaciliteterne hos Fysiologi og ombygningen af Dialyse og Klinik for Nyresygdomme, Intensiv og Hjerteklinik.

Herudover står afdelingen for flere større ombygningsprojekter, bl.a. en større ombygning af Sterilcentralen i Viborg, samt de såkaldte fase 4 og 5 projekter på RH Silkeborg, som bl.a. omfatter nye operationsstuer, nyt dagkirurgisk afsnit og opvågning.

Hertil kommer en lang række af løbende ombygningsprojekter og renoveringsopgaver af såvel udvendige som indvendige forhold, vedligeholdelse af tegningsarkivet og løbende registrering af bygningsmassen. Ydermere beskæftiger afdelingen sig med helhedsplaner, arealforvaltning, disponering af arealer samt diverse rokadeplaner.

Kontakt Byggeri og Projekt


AdresseToldbodgade 12M, etage 8
8800 Viborg


Send mail til Byggeri og Projekt


Projektchef
Jeppe Juul Hansen
Telefon: 78 44 15 01
Send mail til Jeppe


Øvrige medarbejdere i Byggeri og Projekt