Links

Gigtforeningen
På Gigtforeningens hjemmeside kan du få hjælp og rådgivning, og læse om din gigtsygdom, om undersøgelser, om medicin, om træning og mange andre relevante emner i forbindelse med at leve med en gigtsygdom.
www.gigtforeningen.dk

FNUG
Foreningen FNUG (Foreningen af unge med gigt) er for unge mellem 12 og 35 år, der på den ene eller anden måde har en autoimmun sygdom, gigt eller oplever gener i led, ryg eller muskler. FNUG er drevet af frivillige unge, der arbejder for at gøre livet lettere for andre unge med gigt. Læs mere om FNUG og deres aktiviteter på hjemmesiden. FNUG findes også på facebook.

Psoriasisforeningen
Psoriasisforeningen arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt, samt at støtte og forbedre forholdene for danske psoriasispatienter og deres pårørende. Psoriasisforeningen findes også på facebook.
www.psoriasis.dk

Gigtforeningen for Morbus Bechterew
Gigtforeningen for Morbus Bechterew ønsker at sikre de bedst mulige forhold for mennesker med Morbus Bechterew – blandt andet ved at udbrede kendskabet til sygdommen. Hjemmesiden er til gavn for foreningens medlemmer samt andre, der ønsker information om sygdommen og det arbejde, der udføres. Alt sammen med fokus på medlemmerne og den generelle gigtbehandling i Danmark.
www.bechterew.dk

Sportnetdoc
På Sportnetdoc kan du finde detaljerede genoptræningsprogrammer for netop din skade. Sportnetdoc er Danmarks foretrukne opslagsværk over sportsskader og genoptræninger.
www.sportnetdoc.dk

Sundhed.dk
På Sundhed.dk kan du finde information om sundhed og sygdom, og du kan logge på og få adgang til dine sundhedsdata.
www.sundhed.dk