191002-Bæredygtig-inspireret-fødestue-og-undersøgelsesrum_DSC7704_banner.jpg

obsHovedindgangen i Viborg er aflåst fra kl. 20.00-06.00 (til kl. 08:00 i weekend/helligdag). Der er en dørtelefon, du skal benytte, for at komme i kontakt med vores fællescentral, der låser døren op.

Læs om graviditet, fødsel og barsel under Corona-virus


 

Aktuelt

Anbefaling af vaccination af gravide og ammende 

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at gravide og ammende bliver vaccineret mod COVID-19. Anbefalingen bygger på en faglig vurdering foretaget på baggrund af videnskabelige studier, opgørelser af data over effekt og bivirkninger samt rådgivning fra eksperter.

Hvis du er gravid, anbefaler vi vaccination i 2. eller 3. trimester. Generelt frarådes medicin i 1. trimester ud fra et forsigtighedsprincip. Hvis du ammer, kan du bliver vaccineret med det samme. 

Du kan læse mere i denne pjece og se yderligere spørgsmål og svar på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

ENGLISH: Information about vaccination against COVID-19 for pregnant and breastfeeding women


Bliv klog på gældende retningslinjer vedrørende brug af mundbind og visir samt restriktion på antal besøgende/pårørende. Læs mere under Graviditet, fødsel og barsel under corona-virus.


Enkelte indgange er fortsat lukket til hospitalerne i HE Midt, blandt andre indgangen til Jordemoderklinikken i Viborg, hvor du midlertidig skal benytte indgang N (fra bagsiden af bygningen).


Vi har fokus på bæredygtighed på Fødeafsnittet, hvor vi har fået bæredygtige stuer.