COVID 19 (Coronavirus) – sådan gør vi i Afdeling for Regional Specialtandpleje


Vi er ifærd med, at øge vore aktiviteter jf. Sundhedsstyrelsens retningslinje af 05.05.2020: "Håndtering af COVID-19: Omstilling og gradvis øget aktivitet i tandplejen".

Indtil videre kan vi kun tilbyde tandbehandling på vores klinik i Holstebro, Viborg og Randers. Du kan finde adresser m.m. ved at følge dette link: Kontakt

Vi åbner de øvrige klinikenheder i takt med mulighederne herfor.

Vi gør opmærksom på følgende:

  1. Afdeling for Regional Specialtandpleje kan kun tilbyde behandling til patienter, der er indskrevet eller henvist til afdelingen.
  2. Klinikkens personale vil, ved nogle behandlingstyper, bære værnemidler i form af overtrækskitler, briller/visir, mundbind og handsker.
  3. I det omfang det er muligt, skal ledsagelse begrænses. Hvis dette ikke er muligt, skal der holdes min 2 meters afstand til klinikkens personale.
  4. Følg Sundhedsstyrelsens retningslinjer for afstand og hygiejne - der er håndsprit tilgængelig i venteværelset – benyt venligst dette.
  5. Der udføres kun tandbehandling, der kan udføres i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer for tandbehandling under COVID-19.
  6. På grund af smittefaren skal du kontakte klinikken telefonisk inden fremmøde på klinikken.

Til orientering: Behandlinger i Afdelingen for Regional Specialtandpleje er ikke underlagt de almindelige ventetidsgarantier for hospitalsbehandlinger.

Se www.coronasmitte.dk  for at få svar på spørgsmål om coronavirus.

Afdelingens aktiviteter kan ændre sig i takt med udmeldinger fra regeringen. Vi vil løbende opdatere status for afdelingens aktiviteter (senest opdatering den 20.05.2020.)

170515-Specialtandplejen__DSC8358_banner.jpg

Der er sket ændringer i vore lokaler - Vi er i færd med, at opdatere denne film

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.