På alle fire matrikler under hospitalsenhed Midt sikrer Teknisk Afsnit driften og vedligehold af alle tekniske installationer. Dette indebærer reparationer af alt fra køle- og varmeanlæg over elevatorer og brandalarmeringsanlæg til strømforsyning og telefoni. En stor del af reparationerne løses efter interne rekvisitioner i systemet MainManager, hvor Teknisk Afsnit modtager ca. 18.000 rekvisitioner om året. Ud over den indvendige drift løser Teknisk Afsnit også det udvendige vedligehold af haveanlæg og udendørsarealer.

Teknisk Afsnit har også ansvaret for den tekniske drift af de kliniske anlæg, der betjener medicinsk ilt, gas og trykluft. Driften af disse og alle øvrige anlæg sikres gennem den tekniske vagt, som står til rådighed hele døgnet alle dage på året.

De ca. 50 specialiserede og allroundtekniske medarbejdere i Teknisk Afsnit består af maskinmestre, elektrikere, vvs-teknikere, smede, tømrer, malere, svagstrømsteknikere og ingeniører. Medarbejderne er fordelt på alle matrikler i Hospitalsenhed Midt, hvor den daglige ledelse i Skive, Silkeborg og Hammel sikres af en temleder/koordinator.  I Viborg varetager afsnitslederen den daglige ledelse. 

Organisationsplan Teknisk Afsnit

Thorkild R. Vestergaard
Souschef
Koordinator, Skive

Tlf.:  7844 1669

Send en mail til Thorkild

Michael Stitz
Teamleder, Silkeborg

Tlf.:  7844 1627

Send en mail til Michael

Alex Schmidt Nicolajsen
Koordinator, Hammel

Tlf.:  7841 9332
 
Send en mail til Alex

Til Håndværkere, entreprenører og medarbejdere

Revideret 21-04-2021