Forskning_banner_06.jpg

OBS! Publikationer skal registreres i PURE løbende, så de kan fremgå af hospitalets hjemmeside hurtigst muligt.

Som ansat på Hospitalsenhed Midt, har du pligt til at sørge for, at dine publikationer og andre forskningsrelaterede aktiviteter registreres i PURE.

Adgang til PURE

For at blive bruger i PURE skal du være oprettet i IDM (AU’s Identity Management System). Du kan undersøge, om du allerede er oprettet i IDM ved at søge dig selv frem på http://www.person.au.dk/.

Personer der ikke allerede er oprettet i IDM, skal oplyse navn, cpr-nummer, stilling, afdeling og mail-adresse til en af de to persondataredaktører i Hospitalsenhed Midt:

Viborg, Silkeborg, Skive

Jette Lægaard Hansen
Fagbiblioteket
Tlf.: 41350
e-mail: jette.hansen@midt.rm.dk

Hammel

Ulla Hedegaard
Ledelsessekretariatet
Regionshospitalet Hammel Neurocenter
Tlf.:19007
e-mail: ulla.hedegaard@midt.rm.dk

Hvis du har glemt din adgangskode eller evt. ikke har modtaget en kode, skal henvendelse rettes til pure@au.dk

PURE-vejledning for videnskabeligt personale

http://medarbejdere.au.dk/pure/brugervejledning/, kan du finde nærmere oplysninger om indberetning af publikationer i PURE. Du kan også finde en definition på publikationstyper og aktiviteter.

PURE-vejledning fra biblioteket (særlige emner)

E-pub ahead of print
Forfattere og affilieringer

Deadline

Inddatering af publikationer til PURE er kvartalsvis bagud og hurtigst muligt, således at udtræk af publikationslister altid er up to date.
Aarhus Universitets deadline for inddatering af publikationer til PURE er hvert år 15. januar - på denne dato skal alle publikationer fra forrige år være registreret i PURE.