Hent pressemeddelelse her (pdf)

Telefoncentralen på Regionshospitalet Silkeborg og Regionshospitalet Hammel Neurocenter slukkes onsdag eftermiddag den 29. februar kl. 17. Det sker i forbindelse med omlægning til Region Midtjyllands nye fælles telefonsystem – og dermed også omlægning til nye telefonnumre.

28-02-2012

Officielt skifter Regionshospitalet Silkeborg og Regionshospitalet Hammel Neurocenter telefonnumre den 1. marts, men allerede kl. 17.00 den 29. februar trykker teleteknikerne på afbryderknappen til hospitalets telefoncentral. Det betyder, at alle fastnettelefoner på matriklerne i Silkeborg og Hammel "dør", mens der arbejdes på højtryk for at flytte alle telefonnumre over på det nye system.

Fra kl. 17.00 bliver alle opkald på 8722-numrene (Silkeborg) og 8762-numrene (Hammel) mødt af den automatisk telefonsvarer, der henviser til hospitalets nye hovednummer: 7841 5000 (Silkeborg) og 7841 9000 (Hammel). Det nummer kan svares af personalet i hospitalets Information, men der kommer først liv i telefonerne ude i afdelingerne, når de nye lokalnumre kommer i drift. Det vil ske løbende fra ca. 17.15 og et par timer frem.
De telefoner, der er nede længst, kan være uden forbindelse i to-tre timer. I det tidsrum er de vigtigste funktioner på hospitalet udstyret med nødtelefoner (mobiltelefoner).

Til midnat, når kalenderen siger 1. marts, skulle alle de nye telefonnumre på Regionshospitalet Silkeborg og Regionshospitalet Hammel Neurocenter være i drift.
Nummerskiftet er et led i Region Midtjyllands nye telefoni-system, Midt-Telefoni, der indføres på alle regionens hospitaler, institutioner og regionshuse.