Motorsport for Life er rejsende i velgørenhed i form af oplevelser for børn og unge på nogle af landets større børneafdelinger. Motorsport for Life stiller op med alverdens former for hestekræfter – der kan ses, røres og prøves.

08-05-2013

Motorsport for Life lægger vejen forbi Regionshospitalet Viborg tirsdag den 14. maj fra kl. 10.00 – 14.30.

Hent pressemeddelelse (pdf)
Hent kort over eventens placering ved hospitalet i Viborg (pdf)
Hent plakat for Motorsport for Life 2013 (pdf)

På et afspærret p-område på den sydlige side af hospitalet i Viborg vil der være opvisningsbane. Her kan børn og unge med tilknytning til Børneafdelingen bl.a. prøve sig selv af som co-drivere i en rallybil, se opvisning med racere på både to og fire hjul og meget, meget andet.

- For syge børn er det altid godt at få en oplevelse, der ikke handler om sygdom. Mange kronisk syge kommer fast i vores ambulatorium, og på tirsdag kan de få et noget anderledes besøg på hospitalet, end de ellers er vant til. Det glæder vi os til at kunne tilbyde de indlagte og ambulante børn og deres forældre i samarbejde med Motorsport for Life, fortæller ledende overlæge Lars G. Hansen fra Børneafdelingen på Hospitalsenhed Midt, hvor de fleste patienter kommer til fra Viborg, Silkeborg og Skive kommuner.

Foruden Regionshospitalet Viborg laver Motorsport for Life også event for børn og unge på Odense Universitetshospital og Aalborg Universitetshospital – og senere et hospital i hovedstadsområdet.

Læs mere om Motorsport for Life
Læs mere om Børneafdelingen på Hospitalsenhed Midt