181122 Sundhedsfaglig Symposium_DSC4614_1040px.jpg

22-11-2018

Innovation, udvikling og tværgående samarbejde var i fokus, da Hospitalsenhed Midt torsdag holdt Sundhedsfagligt Symposium.

Der var rig lejlighed til at udveksle erfaringer og dyrke det faglige netværk, og der blev talt og lyttet, læst og studeret, da Regionshospitalet Viborg vanen tro dannede rammen om det årlige arrangement.

Symposiet er den dag, hvor hospitalsenhedens sundhedsfaglige personale får mulighed for at præsentere egne forsknings- og udviklingsprojekter for kollegerne og diskutere resultaterne med dem. Dagen er samtidig en oplagt mulighed for at hente inspiration hos kolleger fra andre afdelinger og matrikler.

Programmet bød i år på 32 sundhedsfaglige oplæg af 25 minutters varighed og en udstilling med 17 forskellige postere, der hver præsenterede et fagligt budskab med tekst og illustrationer.

Dagen sluttede med foredrag af adfærdsforsker Pelle Guldborg Hansen. Han fortalte om begrebet nudging, og hvordan det er muligt at håndtere forandringer i praksis, inden de mange deltagere kunne vende snuden hjemad med ny viden og inspiration i baggagen.

Sundhedsfagligt Symposium er for alle sundhedsprofessionelle med en mellemlang videregående uddannelse – eksempelvis sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

 

Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt.