Hammel_word.jpg

Mandag den 27. januar inviterer Lions til informationsmøde om den nye Lions Club Hammel Neurocenter, som skal være med til at gøre en positiv forskel for patienter og pårørende på Hammel Neurocenter.

22-01-2020

Hjælp til haven, praktisk støtte på centret eller indsamling til arrangementer og lignende. Det er nogle af de initiativer, folkene bag den nye Lions Club Hammel Neurocenter håber at kunne sætte i værk med hjælp fra frivillige kræfter i lokalområdet.

I forbindelse med opstarten af den nye klub inviterer initiativtagerne derfor til informationsmøde om Lions Club Hammel Neurocenter. Mødet finder sted i Kulturhus InSide mandag den 27. januar klokken 19.00.

Den nye Lions Club Hammel Neurocenter er landets første special-Lions Club, hvor medlemmerne kan få lov til at gøre en forskel for indlagte patienter og pårørende, der typisk står midt i en livskrise og har brug for hjælp på flere fronter.

Klubbens formål er at støtte neurorehabiliteringen på Hammel Neurocenter ved at afholde aktiviteter, der indsamler økonomiske midler til centret. Men klubben håber også at kunne hjælpe med praktisk støtte som eksempelvis hjælp i haven eller arrangementer som jule- og påskeaktiviteter, bålaften og lignende.

Klubben er for alle, der har lyst til at gøre en forskel – kvinder som mænd, unge og ældre.

Læs mere om den nye klub og se invitationen til informationsaftenen.