Danmarks bedste hospital07-

02-2020

Dagens Medicin har netop offentliggjort, hvilke hospitaler, der var de bedste til at behandle diabetes i 2019. For første gang tager de to største hospitaler i Hospitalsenhed Midt det fulde stik hjem.

Regionhospitalet Viborg får den samlede førsteplads inden for børne- og voksendiabetes. Regionshospitalet Silkeborg er Danmarks bedste til at behandle voksne med diabetes. Regionshospitalet Viborgs samlede førsteplads skyldes, at hospitalet er bedst til at behandle børn med diabetes og 4. bedst til at behandle voksendiabetes.


Kåringerne er baseret på data, som hospitaler selv indberetter til landsdækkende kliniske databaser, og tallene beskriver kvaliteten af diabetesbehandling i 2019.

- Det er et fantastisk resultat for Hospitalsenhed Midt. Det er svært at få armene ned, når sådan en flot nyhed ruller ind. Fortjenesten går til alle læger, sygeplejersker og andre faggrupper, som behandler patienter med diabetes i Hospitalsenhed Midt. Der er ingen tvivl om, at et stærkt tværfagligt samarbejde og mange nytænkende tiltag med patienten i centrum gør en stor forskel, forklarer lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen, der også understreger det gode samarbejde med Steno Diabetes Center Aarhus.

Hospitalsenhed Midt behandler patienter med diabetes på Børn og Unge samt Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Viborg. På Regionshospitalet Silkeborg behandler Diagnostisk Center voksne med diabetes.


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}