Parkering - Regionshospitalet Viborg 1040x680.jpg

30-10-2020

Mandag den 2. november kan patienter og pårørende på hospitalet i Viborg igen benytte indgang F og parkeringskælderen P3, når adgangene genåbner efter i en periode at have været lukket på grund af COVID-19.

Med genåbningen af indgang F følger også ændringer af hospitalets parkeringsregler.

Fordelingen af parkeringspladser på hospitalets to store parkeringsarealer P3 og P4 bliver i den forbindelse ændret. Det får betydning for, hvor både ansatte og patienter/pårørende må parkere.

Parkeringspladserne i P3 og P4 fordeles, så patienter og pårørende har kortest mulig vej fra parkering til den afdeling, de skal besøge hospitalet.

Parkering for patienter og pårørende

Fra mandag den 2. november kan patienter og pårørende igen parkere i parkeringskælderen P3. Dæk 2 og 3 i P3 er udelukkende afsat til parkering for patienter og pårørende.

Patienter og pårørende må også forsat parkere i parkeringshuset P4. Her er dæk 4 og 5 udelukkende afsat til parkering for patienter og pårørende.

Skilte og information om parkering på hjemmesiden bliver ændret, så de nye parkeringsregler fremgår heraf.

Parkering for ansatte

Ansatte kan fortsat parkere i parkeringskælderen P3, men fra mandag den 2. november kun på dæk 0 og 1. Bommen til parkeringskælderen bliver desuden fjernet.

Derudover kan ansatte parkere på alle dæk i parkeringshuset P4 undtagen dæk 4 og 5, der udelukkende er afsat til patienter og pårørende.

Resten af parkeringsreglerne for Regionshospitalet Viborg gælder fortsat uændret, og der er fortsat det samme antal parkeringspladser til rådighed for henholdsvis patienter/pårørende og ansatte.

Find parkeringsregler online

De til enhver tid gældende parkeringsregler for patienter og pårørende kan findes på hjemmesiden: https://www.hospitalsenhedmidt.dk/om-os/find-vej/viborg/

Tilsvarende kan de til enhver tid gældende parkeringsregler for ansatte altid findes på intra: http://www.hemidt.intranet.rm.dk/personale/praktiske-oplysninger/parkeringsforhold/medarbejderparkering-i-viborg/

Vær opmærksom på at informationen om reglerne først opdateres på hjemmeside og intra mandag den 2. november, når ændringerne træder i kraft.