Information til henvisende læger


Fertilitetsklinikken Skives ydernr.: 663003B
Fertilitetsklinikken Skives lokationsnummer: 5790002005046

Læs yderligere information til henvisende læger

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Pjece til mænd i fertilitetsbehandling

Vigtige informationer

Opdateret 3. august 2023

Nyt studie med VR-briller

Klinikkens sygeplejersker er i gang med et videnskabeligt forsøg – Kan VR-teknologien forbedre patientoplevelsen i forbindelse med ægudtagning? Forsøget udspringer fra et tidligere projekt, hvor deltagere fra Fertilitetsklinikken havde positiv effekt af VR-briller. Kontakt vores sygeplejersker for yderligere information.

Nyt udseende på hjemmeside

Vores hjemmeside skal ændres, og derfor oplever du/I de næste måneder, at den ser anderledes ud. Funktionerne er de samme. Det er blot udseende på hjemmesiden, der ændres.

Behandling på anden klinik

Vi oplever flere par, som i ventetiden til forundersøgelse her, udnytter tiden til af få behandling på en anden klinik. Er I i gang med behandling et andet sted, skal I ringe ind og udsætte jeres tid til forundersøgelse. Vi kan på den måde tilpasse tiden til forundersøgelse, til I har afsluttet behandlingen på anden klinik.

Bliv ægdonor 

Er du mellem 23 og 35 år og rask, har du mulighed for at blive ægdonor hos os. Læs mere om, hvordan du bliver donor.

Abekopper

Skal du være ægdonor, må du ikke have været i kontakt med smittede/formodet smittede mennesker eller dyr, eller have rejst i områder med udbrud af abekopper, indenfor den seneste måned.

Zika-virus

I bedes selv undersøge information vedr. Zika-virus på Statens Serum Instituts hjemmeside, hvis I skal rejse til eller har rejst i udsatte områder.