Hop til hovedindhold Opskrift på glutenfri boller Ingredienser Cirka 16 stk. 40 g gær 6 dl kærnemælk 1 spsk. sukker 1 tsk. salt 4 tsk. FiberHusk 75 g margarine 3 æg 1 spsk. majsstivelse, fx Maizena 250 g grov Finax-mel 250 g fin Finax-mel Sådan gør du Gær, kærnemælk, sukker, salt, FiberHusk og margarine røres på maskine i cirka 5 minutter. Herefter hviler dejen i cirka 10 minutter. Æg, majsstivelse, grov og fin Finax-mel tilsættes lidt efter lidt, og dejen røres i endnu 10 minutter. Brug en spiseske til at sætte dejen på bagepladen. Bollerne hæver til dobbelt størrelse i cirka 30-45 minutter. Bag bollerne i ovn ved 210 grader i 10-15 minutter. Kontakt Børn og Unge Klinik Hvis du har brug for at kontakte Børn og Unge Klinik, kan du ringe på tlf. 78 44 54 00 på hverdage fra kl. 8.00-13.00.