22-11-2021

Vaccinationsopgaven vokser i den kommende tid, hvor flere og flere danskere får tilbud om tredje stik mod COVID-19. Derfor flytter vaccinationsenheden i Skive nu ud af Skive Sundhedshus og ind i KulturCenter Skive igen.

Vaccinationsenheden åbner i KulturCenter Skive mandag den 29. november. Indtil da foregår vaccination mod COVID-19 fortsat i sundhedshuset.

- Vi flytter, fordi behovet endnu en gang har ændret sig. Mange borgere begynder nu at modtage tilbud om at få det tredje stik, og vi skal derfor skalere antallet af tider op i den kommende tid. Det betyder, at vi bliver nødt til at flytte for at sikre, at vi har plads nok til at kunne tage imod de mange danskere, der ønsker at blive vaccineret mod COVID-19 for tredje gang. Vi er simpelthen vokset ud af lokalerne i sundhedshuset, siger oversygeplejerske Ann Herling, der er leder af test- og vaccinationsområdet på Hospitalsenhed Midt.

Flytningen er en naturlig konsekvens af, at vaccinationsområdet nu igen skal opskalere udbuddet af vaccinationstider, fordi flere og flere danskere i den kommende tid hen over vinteren får tilbud om at få tredje stik.

Ny adresse – samme tid

De tider, borgere allerede har booket til vaccination i den kommende tid, gælder fortsat.

Dog får de borgere, der har booket tid til vaccination den 29. november eller derefter, besked om at møde op på den nye adresse i KulturCenter Skive i stedet. Besked om ændringen af adresse kommer i e-Boks til de borgere, den er relevant for. Adressen til COVID19-vaccination i Skive er altså fra mandag den 29. november Skyttevej 12-14, 7800 Skive.

Det vil ikke være muligt at bestille nye tider til vaccination fra tirsdag til torsdag i uge 47, fordi der skal foretages systemtekniske opdateringer i den periode i forbindelse med flytningen.