Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.

Selv om deltagerne kommer med hver sit fokus og udgangspunkt, mødes de i en fælles stolthed over hospitalet. Det fortæller afdelingslæge Lotte Fynne i en kort video fra det seneste møde i en af arbejdsgrupperne bag den nye udviklingsplan for RH Silkeborg.

09-02-2021

Hvordan bevarer og udbygger vi de kvaliteter, som Regionshospitalet Silkeborg allerede har? Det spørgsmål er omdrejningspunktet, når arbejdsgrupperne bag den kommende udviklingsplan for hospitalet mødes. Og det fælles fokus kombineret med en fælles ambition om at bevare og udbygge hospitalets mange gode egenskaber er en vigtig drivkraft i arbejdet, fortæller afdelingslæge Lotte Fynne efter seneste møde.

- Der blev snakket meget om en fælles stolthed her i Silkeborg over det, vi laver – både fra borgernes side men også fra hospitalet, de praktiserende læger og kommunen. Og der er en enighed om, at det skal vi blive ved med, fortæller hun i videoen.

Som afdelingslæge og medarbejder på Diagnostisk Center kan Lotte Fynne blandt andet byde ind med erfaringer fra hospitalets hverdag og et stort kendskab til både medarbejdernes og patienternes ønsker og behov.

- Mit bidrag er, at jeg sidder herinde på hospitalet og kan se, hvilke udfordringer der er – men selvfølgelig også hvor vi gør det godt, fortæller hun.

- Så herindefra kommer jeg med viljen og gode ideer til, hvordan vi kan bevare det og gøre det endnu bedre.

Hvis du også vil være med til at gøre RH Silkeborg endnu bedre, så husk at du løbende kan give input til arbejdet med den nye udviklingsplan. Spørg din nærmeste leder eller se de aktuelle muligheder for dialog og inddragelse på www.plansilkeborg.hemidt.dk