Tine Joensen bliver ny leder af COVID - Test og Vaccination på Hospitalsenhed Midt. Foto: Agata Lenczewska-Madsen.

20-09-2022

Tine Joensen overtager 1. oktober ledelsen af COVID - Test og Vaccination på Hospitalsenhed Midt. Hun kommer til at varetage ledelsen af COVID - Test og Vaccination ved siden af sin funktion som administrationschef i hospitalsenheden.

Med ledelsesskiftet kan Lene Dam Olesen, som hidtil har stået i spidsen for COVID - Test og Vaccination, fremover bruge al sin tid på ledelsen af Røntgen og Skanning samt Ortopædkirurgi på Regionshospitalet Viborg.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af COVID - Test og Vaccination, og jeg ser frem til at tage del i løsningen af en vigtig samfundsopgave sammen med de dygtige medarbejdere i Hospitalsenhed Midts test- og vaccinationscentre, siger Tine Joensen om sin nye rolle.

Der vil være en glidende overgang i ledelsesskiftet i COVID - Test og Vaccination, hvor Lene Dam Olesen vil være med på sidelinjen under den nuværende vaccinationsrunde.

- Vi er både utrolig glade for Lene Dam Olesens indsats i COVID - Test og Vaccination frem til nu og for, at vi med Tine Joensen i stillingen kan sikre god og kompetent ledelse fremover i afdelingen, så medarbejdere og patienter fortsat kan føle sig i gode hænder, siger hospitalsdirektør Thomas Balle Kristensen.