Tidligere patienter, pårørende og byens borgere brugte fredag eftermiddag på at synge og hejse flaget for Hammel Neurocenter, der fejrer 25 år.

08-09-2023

Tidligere patienter, pårørende og byens borgere brugte fredag eftermiddag på at synge og hejse flaget for Hammel Neurocenter, der har været neurorehabiliteringsenhed i 25 år.

Regionshospitalet Hammel Neurocenter inviterede fredag eftermiddag borgerne til bobler, kransekage, kaffe, kage, korsang og taler. Medarbejdere viste borgere rundt i rehabiliteringshaverne og delte ud af husets historie - og fortalte ved forskellige stande glædeligt borgerne om deres arbejde, der spænder bredt.

Borgere mødte nysgerrigt op for at få indblik i den stærke faglighed på stedet. Tidligere patienter, pårørende og medarbejdere kom fra både nær og fjern for at genbesøge stedet og personalet og for at dele minder og historier fra deres tid på Hammel Neurocenter.

Dagen bød både på taler fra Regionsrådsformand Anders Kühnau, der ønskede Regionshospitalet Hammel Neurocenter tillykke med de flotte resultater gennem 25 år - og fra sygeplejefaglig direktør i Hospitalsenhed Midt Mette Fjord, cheflæge på Hammel Neurocenter Kåre Severinsen og professor i Hammel Neurocenters forskningsenhed Jørgen Feldbæk, der delte ud af Hammel Neurocenters mindeværdige historie og deres stolthed over medarbejderne.

Tusind tak til alle jer, der brugte jeres fredag eftermiddag her på Hammel Neurocenter for at fejre vores 25 år som højtspecialiseret neurorehabiliteringsenhed.