Oversigten er udarbejdet af køkkenet hos Regionshospitalet Viborg. Husk at kulhydratindholdet kan være anderledes i de produkter, du har hjemme.
| Mad | Pr. 100 g | Pr. stk. eller pr. bæger |
| Ananasfromage | 8 | |
| Belgisk vaffel | 50 | |
| Biksemad | 11 | |
| Brownie | 18 | |
| Burgerbolle | 56 | 28 |
| Citronfromage | 10 | |
| Fersken, henkogt | 18 | |
| Fiskefilet | 13 | |
| Forårsruller | 22 | 20 |
| Frugtsalat | 17 | |
| Gratinerede kartofler | 11 | |
| Havregryn, ristede | 61 | |
| Havregrød, 2 dl vand/ 1 dl (30 g) gryn | 8 | |
| Hjemmelavet is | 17 | |
| Hjemmelavet is med karamelsauce | 26 | |
| Hybensuppe | 22 | |
| Jordbærgrød | 23 | |
| Jordbærgrød uden sukker | 7 | |
| Jordbærshake | 5 | |
| Kalkunschnitzel, paneret | 4 | |
| Kammerjunker | 69 | 3 |
| Karbonade | 5 | 5 |
| Kartoffelmos | 16 | |
| Kartoffelsalat, kold | 13 | |
| Ketchup | 22 | |
| Kyletter | 11 | 7 |
| Kærnemælkskoldskål, hjemmelavet | 9 | |
| Lasagne | 16 | |
| Nuggets | 11 | 2 |
| Oksekødssuppe med kød- og melboller | 4 | |
| Pandekage med fyld | 14 | |
| Pitabrød | 49 | |
| Pizzasnegl | 40 | |
| Pizza, fra køkken | 18 | |
| Pølsebrød | 47 | 13 |
| Pølsehorn | 20 | |
| Risengrød | 13 | |
| Risfyld til pandekage | 66 | |
| Rødkål | 18 | |
| Risotto | 14 | |
| Syltetøj med sukker (jordbær) | 50 | |
| Syltetøj uden sukker | 5 | |
| Svensk pølseret | 11 | |
| Tartelet | 23 | |
| Tortellini | 12 | |
| Trefarvet is | 21 | |
| Tvebakker | 74 | 6 |
| Vanilleis | 21 | |
| Isvafler | 70 | 4 |
| Ymercreme | 8 | |
| Ymerfromage med saftsovs | 19 (ymerfromage = 9, saftsovs = 10) | |
| Æblegrød | 23 | |
| Æblegrød uden sukker | 12 | |
| Æblekage | 26 | |
| Øllebrød | 17 | |
| Øllebrød uden sukker | 11 |
Gå direkte til:
Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.
Kontakt