Oversigt over kulhydratindhold i din mad
Oversigten er udarbejdet af køkkenet hos Regionshospitalet Viborg. Husk at kulhydratindholdet kan være anderledes i de produkter, du har hjemme.
Mad | Pr. 100 g | Pr. stk. eller pr. bæger |
Ananasfromage | 8 | |
Belgisk vaffel | 50 | |
Biksemad | 11 | |
Brownie | 18 | |
Burgerbolle | 56 | 28 |
Citronfromage | 10 | |
Fersken, henkogt | 18 | |
Fiskefilet | 13 | |
Forårsruller | 22 | 20 |
Frugtsalat | 17 | |
Gratinerede kartofler | 11 | |
Havregryn, ristede | 61 | |
Havregrød, 2 dl vand/ 1 dl (30 g) gryn | 8 | |
Hjemmelavet is | 17 | |
Hjemmelavet is med karamelsauce | 26 | |
Hybensuppe | 22 | |
Jordbærgrød | 23 | |
Jordbærgrød uden sukker | 7 | |
Jordbærshake | 5 | |
Kalkunschnitzel, paneret | 4 | |
Kammerjunker | 69 | 3 |
Karbonade | 5 | 5 |
Kartoffelmos | 16 | |
Kartoffelsalat, kold | 13 | |
Ketchup | 22 | |
Kyletter | 11 | 7 |
Kærnemælkskoldskål, hjemmelavet | 9 | |
Lasagne | 16 | |
Nuggets | 11 | 2 |
Oksekødssuppe med kød- og melboller | 4 | |
Pandekage med fyld | 14 | |
Pitabrød | 49 | |
Pizzasnegl | 40 | |
Pizza, fra køkken | 18 | |
Pølsebrød | 47 | 13 |
Pølsehorn | 20 | |
Risengrød | 13 | |
Risfyld til pandekage | 66 | |
Rødkål | 18 | |
Risotto | 14 | |
Syltetøj med sukker (jordbær) | 50 | |
Syltetøj uden sukker | 5 | |
Svensk pølseret | 11 | |
Tartelet | 23 | |
Tortellini | 12 | |
Trefarvet is | 21 | |
Tvebakker | 74 | 6 |
Vanilleis | 21 | |
Isvafler | 70 | 4 |
Ymercreme | 8 | |
Ymerfromage med saftsovs | 19 (ymerfromage = 9, saftsovs = 10) | |
Æblegrød | 23 | |
Æblegrød uden sukker | 12 | |
Æblekage | 26 | |
Øllebrød | 17 | |
Øllebrød uden sukker | 11 |
Gå direkte til:
Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.