Oversigten er udarbejdet af køkkenet hos Regionshospitalet Viborg. Husk at kulhydratindholdet kan være anderledes i de produkter, du har hjemme.

Mad Pr. 100 g Pr. stk. eller pr. bæger
Ananasfromage   8
Belgisk vaffel   50
Biksemad 11  
Brownie   18
Burgerbolle 56 28
Citronfromage   10
Fersken, henkogt 18  
Fiskefilet 13  
Forårsruller 22 20
Frugtsalat 17  
Gratinerede kartofler   11
Havregryn, ristede 61  
Havregrød, 2 dl vand/ 1 dl (30 g) gryn 8  
Hjemmelavet is   17
Hjemmelavet is med karamelsauce   26
Hybensuppe 22  
Jordbærgrød  23  
Jordbærgrød uden sukker 7  
Jordbærshake 5  
Kalkunschnitzel, paneret   4
Kammerjunker 69 3
Karbonade  5 5
Kartoffelmos 16  
Kartoffelsalat, kold 13  
Ketchup 22  
Kyletter 11 7
Kærnemælkskoldskål, hjemmelavet 9  
Lasagne 16  
Nuggets 11 2
Oksekødssuppe med kød- og melboller 4  
Pandekage med fyld 14  
Pitabrød 49  
Pizzasnegl 40  
Pizza, fra køkken 18  
Pølsebrød 47 13
Pølsehorn 20  
Risengrød 13  
Risfyld til pandekage 66  
Rødkål 18  
Risotto   14
Syltetøj med sukker (jordbær) 50  
Syltetøj uden sukker 5  
Svensk pølseret 11  
Tartelet  23  
Tortellini 12  
Trefarvet is  21  
Tvebakker 74 6
Vanilleis 21  
Isvafler  70 4
Ymercreme 8  
Ymerfromage med saftsovs   19 (ymerfromage = 9, saftsovs = 10)
Æblegrød 23  
Æblegrød uden sukker 12  
Æblekage 26  
Øllebrød 17  
Øllebrød uden sukker 11  

Kontakt

Børn og Unge Klinik

Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.