Fold ud
Vær opmærksom på
Drikkene opbevares i køleskab. Holdbarheden er cirka 1 døgn.
Fold ud
Sådan gør du
50 g pasteuriseret helæg (1 portionsbæger)
Sødemiddel svarende til 1 spsk. sukker
1,5 dl kærnemælk
50 g skyr, fx skyr med vanilje
0,5 dl appelsinjuice
Æg piskes med sødemiddel. De øvrige ingredienser blendes i.
2 dl kærnemælk
1 dl piskefløde
1 dl kvark eller skyr
100 g hindbær eller anden frugt (hindbær fra frost skal gives et opkog og afkøles)
Sødestof efter smag (svarende til cirka 2 spsk. sukker)
1 spsk. skummetmælkspulver (kan udelades)
Alle ingredienserne piskes/blendes sammen.
2 dl ymer
2 dl kærnemælk
1 æg (pasteuriseret)
Sødestof efter smag
Æg piskes med sødestof. De øvrige ingredienser røres i.
Kan smages til med:
0,5 dl appelsinjuice
3 spsk. kirsebærsaft eller solbærsaft uden tilsat sukker
saften fra en halv citron
1 dl blendede jordbær, hindbær eller anden frugt
2 dl Cheasy drikkeskyr
2 dl Minimælk
200 g frosne eller friske jordbær og blåbær
Eventuelt flydende sødemiddel
Alle ingredienser blendes sammen.
Fold ud
Kontakt
Direkte link til denne side: www.hemidt.dk/616699
Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.