Mad og drikke
Find information om din mad, når du er indlagt på Regionshospitalet Skive. Medbring egen mad, hvis du er pårørende.
Ingen kantine eller kiosk på hospitalet
På nuværende tidspunkt er der desværre ikke mulighed for at købe mad eller drikke på Regionshospitalet Skive.
Andre muligheder tæt på hospitalet
Der ligger en døgnåben tankstation på Resenvej lige over for Regionshospitalet Skive.
Derudover ligger Rema 1000 også tæt på hospitalet (700 meter).
Indlagte patienter

Fuld forplejning
Du får fuld forplejning, når du er indlagt på hospitalet. Fuld forplejning betyder, at du får tre daglige hovedmåltider, samt mellemmåltider.
Vi tilpasser spisetiderne til dit behov, men som udgangspunkt spiser vi på følgende tidspunkter:
- Morgenmad: Kl. 7.30-9
- Middagsmad: Kl. 11.45-12.30
- Aftensmad: Kl. 17.30-18.15.
Menu
Morgenbuffet
- Friskbagt brød fra eget bageri
- Mejeriprodukter
- Ost, pålæg, smør og marmelade
- Blødkogte æg
- Diverse morgenmadsprodukter.
Frokostbuffet
- Friskbagt brød fra eget bageri
- Pålæg
- Frisksnittet råkost
- Suppe
- Lun frokostret.
Aftenbuffet
- Varm hovedret
- Frisksnittet salat
- Hjemmelavet dessert.
Mellemmåltider
- Hjemmebagt kage, brød eller småkager
- Diverse små tilbud (lune og kolde) tilpasset patienterne på de enkelte afdelinger
- Diverse drikkevarer efter den enkelte patients behov.
Smiley-rapporter
På Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris hjemmeside kan du se smiley-rapporter for hospitalets køkken.
Specialkost
Vi har mulighed for at tage hensyn til særlige behov som f.eks. allergier eller ønske om vegetarisk/vegansk kost.
Spørg personalet når du kommer, så hjælper vi med at bestille den rette kost.