Mad og drikke
Find information om din mad, når du er indlagt på Regionshospitalet Skive. Medbring egen mad, hvis du er pårørende.
Indlagte patienter

Fuld forplejning
Du får fuld forplejning, når du er indlagt på hospitalet. Fuld forplejning betyder, at du får tre daglige hovedmåltider, samt mellemmåltider.
Vi tilpasser spisetiderne til dit behov, men som udgangspunkt spiser vi på følgende tidspunkter:
- Morgenmad: Kl. 7.30-9
- Middagsmad: Kl. 11.45-12.30
- Aftensmad: Kl. 17.30-18.15.
Menu
Morgenbuffet
- Friskbagt brød fra eget bageri
- Mejeriprodukter
- Ost, pålæg, smør og marmelade
- Blødkogte æg
- Diverse morgenmadsprodukter.
Frokostbuffet
- Friskbagt brød fra eget bageri
- Pålæg
- Frisksnittet råkost
- Suppe
- Lun frokostret.
Aftenbuffet
- Varm hovedret
- Frisksnittet salat
- Hjemmelavet dessert.
Mellemmåltider
- Hjemmebagt kage, brød eller småkager
- Diverse små tilbud (lune og kolde) tilpasset patienterne på de enkelte afdelinger
- Diverse drikkevarer efter den enkelte patients behov.
Smiley-rapporter
På Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris hjemmeside kan du se smiley-rapporter for hospitalets køkken.