Dagene kan være meget forskellige ud fra, hvordan barnet/den unge har det på dagen. Vi planlægger med udgangspunkt i rehabiliteringsplanen.
Både I og vi har opgaver hos barnet/den unge, og de varierer afhængigt af kompleksitet.
I er velkomne til at deltage i noget af rehabiliteringen, men der kan være situationer, hvor barnet/den unge er påvirket af jeres tilstedeværelse. Derfor må vi ind i mellem bede jer, om ikke at være til stede.
I løbet af en dag vil der altid være gode muligheder for, at I har tid til at være sammen med barnet/den unge. Det er blandt andet disse tidsrum, vi bruger til at forberede, reflektere over samt kvalificere rehabiliteringen.
Der kan være dage, hvor vi nødvendigvis må prioritere skriftligt arbejde eller mødeaktivitet frem for specifik aktivitet hos jer, fx i forbindelse med udarbejdelse af status, orienteringsmøder med kommune m.v.
Generelt er alt det, der foregår hos barnet/den unge en del af rehabiliteringen, fx bad, toiletbesøg, mad, påklædning, søvn, hvile, pauser, kreative og fysiske aktiviteter og ikke mindst samvær med jer.
I weekender, på helligdage og i ferieperioder oplever I, at der er færre personaler til stede. Derfor planlægger vi disse dage lidt anderledes – ofte med fokus på blandt andet fælles aktiviteter og egen familie, hygge og/eller specifikke opgaver som forløber til eventuelt at kunne komme hjem på weekend.
Af hensyn til patienterne er der behov for ro i afsnittet senest kl. 22.00.