Mad og drikke
Find information om din mad, når du er indlagt. Læs om mad til pårørende og se, hvor du finder kantine og kiosk på Regionshospitalet Silkeborg.
Kantine
Kantine
I kantinen på Regionshospitalet Silkeborg kan du købe mad og drikke.
Du kan betale med både betalingskort og MobilePay.
Kantinen ligger ved Indgang V.
Kantinens åbningstider:
- Hverdage: Kl. 7.30-13.30
- Weekender og helligdage: Lukket
Kantinens udvalg:
- Friskbagt kage og morgenbrød
- Lune retter
- Kolde anretninger
- Salatbar
- Smørrebrød
- Sandwich
- Suppe
- Kaffe og te
- Kolde drikkevarer
Smiley-rapporter
På Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeris hjemmeside kan du se smiley-rapporter for hospitalets køkken.
Muligheder tæt på hospitalet
Køb mad i Silkeborg
Regionshospitalet Silkeborg ligger centralt placeret i byen med gode muligheder for at købe mad. Ved Søtorvet finder du for eksempel et supermarked, samt flere forskellige spisesteder og muligheder for take away.
Indlagte patienter
Fuld forplejning
Du får fuld forplejning, når du er indlagt på hospitalet. Fuld forplejning betyder, at du får tre daglige hovedmåltider samt mellemmåltider.
Vi tilpasser spisetiderne til dit behov, men som udgangspunkt spiser vi på følgende tidspunkter:
- Morgenmad: Kl. 7.30-9
- Middagsmad: Kl. 11.45-12.30
- Aftensmad: Kl. 17.30-18.15
Menu
Morgenbuffet
- Friskbagt brød fra eget bageri
- Mejeriprodukter
- Smør, ost, pålæg og marmelade
- Blødkogte æg
- Diverse morgenmadsprodukter
Frokostbuffet
- Friskbagt brød fra eget bageri
- Pålæg
- Frisksnittet salat
- Suppe
- Lun frokostret
Aftenbuffet
- Varm hovedret
- Frisksnittet salat
- Dessert
Mellemmåltider
- Friskbagt kage, brød og småkager
- Diverse små kolde og lune tilbud tilpasset patienterne på de enkelte afdelinger
- Diverse drikkevarer efter den enkelte patients behov
Specialkost
Vi har mulighed for at tage hensyn til særlige behov som f.eks. allergier eller ønske om vegetarisk/vegansk kost.
Spørg personalet når du kommer, så hjælper vi med at bestille den rette kost.