02-11-2023

Hospitalsenhed Midt har ansat Karsten Modin som cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi. Her bliver han en del af centerledelsen sammen med cheflæge Peter Toft og chefsygeplejerske Maria Brinck Krog. Sammen skal de drive og videreudvikle centret.

Hospitalsledelsen ser frem til at samarbejde med den nye cheflæge.

- Karsten kommer hertil med en stor portion erfaring fra flere typer af lægefaglige stillinger. Han har både ledelseserfaring og klinisk erfaring. Han kommer med både åbenhed, nysgerrighed og gode idéer til den fortsatte udvikling af Center for Planlagt Kirurgi. Han udviser stor lyst til at bygge videre på sin ledelsesrolle og til at skabe gode relationer med både de kommende kolleger i centret og med centrets samarbejdspartnere. Derfor er vi meget glade for, at Karsten har sagt ja til at blive cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi, siger Claus Brøckner Nielsen, lægefaglig direktør i Hospitalsenhed Midt.

Karsten Modin er uddannet speciallæge i ortopædkirurgi og kommer senest fra en stilling som matrikelansvarlig overlæge på den ortopædiske afdeling i Svendborg, som hører under Odense Universitetshospital. Han er i gang med en master i offentlig ledelse og har tidligere i sin karriere haft ansættelser som ledende overlæge hos Behandlingscenter Odense, på Sygehus Lillebælt og Esbjerg Sygehus. Derudover har han været udsendt på flere internationale missioner som læge i forsvaret og fløjet med redningshelikopteren fra Skrydstrup samt arbejdet som læge på hospitaler i Skotland og Norge.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med de dygtige medarbejdere og den øvrige centerledelse i Center for Planlagt Kirurgi. Jeg ser frem til at arbejde med ledelse, visioner og til at videreføre Center for Planlagt Kirurgis prisvindende kultur og innovative løsninger. Sammen med mine kommende kolleger håber jeg, jeg kan være med til at fastholde den solide forankring og opbakning til hospitalet i lokalområdet, siger Karsten Modin.

Den kommende cheflæge i Center for Planlagt Kirurgi bor i Odense med sin familie og har planer om at flytte nærmere sin nye arbejdsplads, hvor de ser frem til at kunne færdes og ånde i den dejlige natur omkring Silkeborg.