Arkivfoto fra tidligere arrangement.

03-06-2024

Er du vild med lastbiler – eller kender du nogen, der er? Så kig forbi, når Lastbiler for børn lørdag den 8. juni besøger Regionshospitalet Viborg.

Blink og store biler kommer til at præge billedet, når Lastbiler for børn triller op foran hospitalets bygninger langs Heibergs Alle.

Her vil de mellem klokken 10 og 12 holde parkeret, så både børn og voksne får god mulighed for at beundre skinnende krom og store maskiner. Og rygtet vil vide, at der også bliver god mulighed for, at de mindste gæster kan få lov at kigge indenfor i førerhusene og se lastbilerne indefra – og måske endda teste horn og lys.

Ud over rækken af lastbiler vil der også være mulighed for at se nærmere på en ambulance og en brandbil – såfremt dagens akutte opgaver tillader det. Og klovnen Luni Smil sørger sammen med ulven Billy for ekstra god stemning og underholdning.

Arrangementet er til ære for hospitalets indlagte børn og deres familier og er tænkt som et lille pusterum fra sygdom og hospitalsvæsen – men alle er velkomne forbi.

Efter arrangementet gæster Lastbiler for børn vores Børn og Unge Afsnit og de indlagte børn, som ikke har haft mulighed for at komme ud til de store lastbiler. I stedet får de blandt andet mulighed for at teste nogle af de lidt mindre, fjernstyrede lastbiler på hospitalets gange.