Den kost, som VCR kan tilbyde, er tilberedt efter Fødevarestyrelsens anbefalinger for sund kost.
Kosten leveres fra Hospitalsenhed Midts køkken, der prioriterer, at maden laves fra bunden af og 60-90 procent af de råvarer, der anvendes, er økologiske.
Læs mere om Hospitalsenhed Midts køkken
Pårørende kan spise med. I så fald skal du bestille måltidet i receptionen senest kl. 12.00 dagen før.
Der er egenbetaling for måltider til pårørende.
Pårørende kan købe kaffe/the i caféen. Brød og kage kan ikke købes, men må gerne medbringes og nydes i caféen eller på stuerne.
Hvis du har særlige behov
Vi tager individuelle hensyn. Hvis du har diabetes, allergi eller intolerans, er vegetar eller har andre særlige behov, skal du tale med din kontaktperson, som kan bestille særlig kost til dig.
Spisetider
Alle måltider indtages i det fælles caféområde.
Da vi skal begrænse unødigt madspild, bestilles der mad, som svarer nøje til, at alle indlagte patienter kan få én portion. Hvis der er mad i overskud, når alle har fået, er du selvfølgelig velkommen til at få en portion mere.
Af sundhedsmæssige hensyn anbefaler vi, at du supplerer med ekstra mad fra salatbaren, hvis du er mere sulten.
Morgenmad
Hverdage fra kl. 7.30-10.00 / weekender fra kl. 8.00-10.30
Frokost/middag
Hverdage og weekender fra kl. 12.00-12.45
- Der serveres enten forret eller dessert hver dag. I weekenden er der altid dessert.
- Der er én varm hovedret. Alle torsdage kan du vælge mellem 2 varme hovedretter, hvor af én er med fisk.
- Salatbar.
Aftensmad
Hverdage og weekender fra kl. 17.30-18.00
- Der er 2 lune retter, hvor af du kan vælge én.
- Pålægsfad med rugbrød og franskbrød.
- Salatbar.
Du finder en oversigt over ugens menu på væggen i caféen.
Kaffe og the
Findes i caféområdet. Der er ét stykke brød eller kage til indlagte patienter om eftermiddagen. Pårørende kan ikke tilbydes brød og kage, men må gerne selv medbringe.
Hvis du har spørgsmål til kosten, er du velkommen til at kontakte personalet.
Læs også: Kost, vægt og sundhed efter en rygmarvsskade