Om hospitalspræsterne

Hospitalspræsten - et medmenneske at tale med

Der kan være mange forskellige grunde til, at det er en god idé, at du taler med en præst. Det behøver ikke at være en religiøs samtale.

Det kan være en samtale, hvor du ‘bare’ har brug for et medmenneske, én der har tid til at lytte til dig, og hvor alt menneskeligt kan drøftes, og hvor der måske bliver plads til et nyt perspektiv.

Præsterne er et tilbud til dig og kan fungere som en samtalepartner til at snakke tingene igennem med. Præsterne har desuden tavshedspligt.

Præsterne kan bruges af både patienter, pårørende og personale uanset situation og trosretning. Det spiller heller ikke nogen rolle, om du er medlem af Folkekirken eller ej.

For eksempel kan du bruge præsterne til samtale om tro, tvivl, håb, frygt og sorg. Mulighederne er mange og er helt op til dig.

Din kontakt

Du kan kontakte præsterne direkte på nedenstående telefonnumre eller mail, eller ved at henvende dig til hospitalspersonalet.

Præsterne står også til rådighed, hvis du har ønske om for eksempel dåb, nødvielse, andagt, nadver eller lignende.

Ønsker du kontakt med en anden præst end hospitalspræsten, fx sognepræsten hjemmefra eller en præst fra et andet kirkesamfund, kan hospitalspræsten være behjælpelig med at formidle kontakten videre.

Er hospitalspræsterne ikke tilgængelige, kan du finde din egen præst på www.sogn.dk.

Ann Maj Lorenzen

Ann Maj Lorenzen

Ann Maj varetager samtaler med patienter, pårørende og personale. Samtalerne kan foregå individuelt og i grupper. Ann Maj varetager desuden undervisning af personale.

Tlf. 42 79 42 42

Skriv til Ann Maj

Trine Kofoed

Trine Kofoed

Trine varetager samtaler med patienter, pårørende og personale. Samtalerne kan foregå individuelt og i grupper. Trine varetager desuden undervisning af personale.

Trine er tilknyttet Klinik for Lindrende Behandling.

Tlf. 29 33 64 04

Skriv til Trine