190522 Ny forhallen åbner_DSC0953_1040px.jpg


Smil, snak og smurte rundstykker fyldte RH Viborgs forhal, da hospitalsledelsen onsdag morgen bød på morgenbrød i anledningen af åbningen af hospitalets nye hovedindgang og de første klinikker.

22-05-2019

- Godmorgen og velkommen til!

Hospitalsledelsen fik hilst på hovedparten af RH Viborgs medarbejdere, da de onsdag morgen stod klar i forhallen for at uddele rundstykker og kaffe. Anledningen var åbningen af hospitalets nye hovedindgang, forhal og de første klinikker i det nye akutcenter.

Med arrangementet fik hospitalets medarbejdere samtidig lejlighed til at se den nye forhal og orientere sig om sammenhængen mellem nyt og eksisterende hospital.

I galleriet nederst på siden her kan du se flere billeder fra morgenens markering og den første dag i de nye rammer.

Den nye forhal er i øvrigt fortsat sparsomt møbleret. Senest til sommer vil nicherne langs murstensvæggene blive forsynet med sofaer og borde, ligesom der kommer flere opholdsområder og et lille legeområde til børnene.

Læs mere om den nye forhal her.

Ud over den nye forhal og hovedindgang åbnede også Mave- og Tarmkirurgisk Klinik onsdag morgen sammen med Urinvejskirurgisk Klinik, Fysiologisk Kliniks reception og en række lægekontorer og sekretariater.

Læs mere om første indflytning her.