Pjecefoto.jpg

Patienternes behandling og de nye muligheder er i fokus i en ny pjece om akutcentret på RH Viborg. Pjecen fortæller samtidig om hele HE Midt og de enkelte hospitalers rolle i hospitalsenheden.

27-11-2019

Patienterne skal føle sig ventede, velkomne og i trygge hænder i det nye akutcenter. Sådan lyder budskabet på første side i et nyt hæfte om RH Viborgs nye akutcenter. Her byder hospitalsledelsen velkommen til fremtidens akuthospital – og til en pjece om de nye rammer og de nye muligheder, rammerne giver.

Læserne kan blandt andet lære nyt om behandlingen af de akutte patienter, læse om tankerne bag ensengsstuerne og få en fornemmelse af, hvordan den nye bygning gør det muligt at planlægge endnu bedre patientforløb i eksempelvis Skopi-klinik eller den nye Dagkirurgi.

Pjecen udkommer i trykt version i et begrænset oplag i forbindelse med den officielle indvielse af akutcentret den 9. december. Men allerede nu kan pjecen læses online – hvor den samtidig får en ekstra dimension i form af 360 graders panorama-billeder og andre ”levende” elementer. I online-versionen kan du blandt andet få et kig ind i de nye ensengsstuer, forhallen og det nye auditorium, ligesom du kan se den nye PET-CT skanner.

Pjecen er lavet i forbindelse med indvielsen af det nye akutcenter den 9. december og fokuserer derfor i høj grad på de nye muligheder, som bygningen giver. Men også hospitalsenhedens øvrige matrikler bliver omtalt i hæftet. De enkelte hospitaler udgør nemlig tilsammen helheden i HE Midt, påpeger hospitalsdirektør Thomas Balle Kristensen i pjecen.

- Vi ser det som et sejlskib med fem master med hver deres mandskab, der alle skal rebe sejl på rette tidspunkt, samarbejde og koordinere med hinanden for at sikre fremdrift og kurs. I det samspil finder vi årsagen til de flotte resultater, HE Midt viser hvert år inden for forskning, klinisk kvalitet og høj patienttilfredshed, siger Thomas Balle Kristensen.

Læs pjecen og få et kig ind i akutcentret her.