Hospitalsenhed Midt har ansat Bruno Nielsen som ny chef for Servicecentrets 500 ansatte på regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive. Bruno Nielsen kommer fra en lignende stilling på Regionshospital Nordjylland.

25-06-2019

Bruno Nielsen farve.jpgServicecentret på Hospitalsenhed Midt har 500 ansatte og står for mad, rengøring, portøropgaver, byggeri, det tekniske område, indkøb og lagerlogistik på de fire hospitaler. Den nye servicechef tiltræder i midten af august.

- Jeg ser frem til at tiltræde i Hospitalsenhed Midts servicecenter. For mig er hospitalernes patienter førsteprioritet. Vores vigtigste opgave er og bliver fortsat at være en velsmurt støtteorganisation, som sørger for, at alt kører, så patienter og personale kan koncentrere sig om det, der er vigtigst, nemlig undersøgelse og behandling, siger Bruno Nielsen og fortsætter:

- Jeg glæder mig meget til at møde min nye ledergruppe og de mange ansatte. Jeg håber, de vil opleve, at de bliver inddraget og har medbestemmelse, for kun på den måde kan vi levere de bedst løsninger for patienter og personale på hospitalet.

Bruno Nielsen kommer fra en lignende stilling på Regionshospital Nordjylland, hvor han har været servicechef siden 2009. Regionshospital Nordjylland tæller hospitalerne i Hjørring og Frederikshavn samt neurohospitalet i Brønderslev og Skagen Gigt- og Rygcenter.

Den helt rette profil

Stor erfaring som servicechef og den rette ledelsesprofil var udslagsgivende for ansættelsesudvalget, da valget faldt på Bruno Nielsen til stillingen.

- Bruno har skabt imponerende resultater på serviceområdet på Regionshospital Nordjylland. Samtidig er han en samarbejdsorienteret lederprofil, som passer godt til Hospitalsenhed Midt. Jeg glæder mig meget til samarbejdet og til den udvikling, vi helt sikkert kommer til at se på serviceområdet i de kommende år under Brunos ledelse, siger Thomas Balle Kristensen, hospitalsdirektør for Hospitalsenhed Midt.

Bruno Nielsen er 55 år og er oprindeligt uddannet kok og pædagog. Han har været leder i offentlige organisationer i mere end 25 år og har en efteruddannelse som master i offentlig ledelse. Bruno Nielsen bor i Støvring sammen med sin hustru og har tre voksne børn.

Yderligere oplysninger:

Bruno Nielsen, servicechef, tlf. 2537 5508
Thomas Balle Kristensen, hospitalsdirektør, tlf. 3038 7193