Akutcenter n1040x680.jpg

Borgerne har nu mulighed for at komme på rundvisning i det nye akutcenter i Viborg og få et kig ind i de nye rammer, der udgør fremtidens akuthospital.

Det sker som et led i den officielle indvielse, der finder sted på mandag den 9. december.

De offentlige rundvisninger begynder i hospitalets nye forhal, og derefter går turen til Akutafdelingen. Her viser ansatte fra afdelingen en af de nye traumestuer, hvor de akutte patienter bliver modtaget, når de kommer til hospitalet i ambulance med blå blink.

Herefter går turen videre til afdelingen Fysiologi, hvor ansatte fremviser afdelingens udstyr og skannere, der bliver brugt til at finde frem til, hvad patienterne fejler.

Der bliver også mulighed for at nyde den fantastiske udsigt fra det nye byggeri, før turen efter 30 minutter atter slutter af i forhallen. 

Der er fem rundvisninger med plads til 20 deltagere på hvert hold. Den første rundvisning foregår klokken 15.30, og herefter er der en ny rundvisning hvert kvarter, indtil den sidste rundvisning begynder klokken 16.30.

Tilmelding er nødvendig for at deltage og foregår på hospitalets hjemmeside: https://rm.plan2learn.dk/KursusValg.aspx?id=69781