1. marts skifter nuværende oversygeplejerske på Center for Planlagt Kirurgi sit job på Regionshospitalet Silkeborg ud med et nyt i Hospitalsenhed Midt. Hér skal hun indgå i hospitalsledelsen som sygeplejefaglig direktør. Med ansættelsen er hospitalsledelsen igen komplet.

30-01-2019

190125-Mette-Fjord-Nielsen_DSC9349_1040px.jpg

Foto: Agata Lenczewska-Madsen, Hospitalsenhed Midt

Medarbejderne på Center for Planlagt Kirurgi på Regionshospitalet Silkeborg skal snart vinke farvel til oversygeplejerske Mette Fjord Nielsen, selvom hun stadig bliver i "firmaet". Fra 1. marts tiltræder hun som ny sygeplejefaglig direktør for Hospitalsenhed Midt og bliver dermed medlem af hospitalsledelsen for cirka 4200 medarbejdere i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive.

Mette Fjord Nielsen er 58 år. Hun er uddannet sygeplejerske, Master of Public Health og har diplomeksamen i offentlig ledelse. Siden 2012 har hun været ansat på Regionshospitalet Silkeborg. Tidligere har hun samlet erfaring på hospitaler i Aarhus, Vejle og Give.

- Regionshospitalet Silkeborg har gang på gang markeret sig som et hospital, der er dygtigt til at gå nye veje til patienternes store tilfredshed. Her har Mette spillet en stor rolle via sin smidighed og sin evne til både nytænkning og til at se sammenhænge. Jeg glæder mig til at se dette foldet endnu mere ud, siger koncerndirektør i Region Midtjylland Ole Thomsen.

Den nye sygeplejefaglige direktør har stor interesse for det veltilrettelagte patientforløb:
- Det er altafgørende for mig, at patienterne ikke oplever besværlige overgange og unødig ventetid. Hospitalsenhed Midt er en veldrevet hospitalsenhed med gode resultater og har gennem årene opbygget et stærkt samarbejde på tværs af sektorerne samtidig med, at der hele tiden er fokus på høj behandlingskvalitet baseret på tværfaglighed og på forskning. Det gavner alt sammen patienterne, og det glæder jeg mig til at være med til at videreføre og videreudvikle, siger Mette Fjord Nielsen.

Privat er hun gift, bor i Gadbjerg ved Vejle og har både børn og børnebørn.

Hun vil udgøre hospitalsledelsen sammen med hospitalsdirektør Thomas Balle Kristensen og lægefaglig direktør Claus Brøckner Nielsen.

Den ledige stilling som oversygeplejerske i Silkeborg bliver snarest slået op.

Fra Mette Fjord Nielsens CV

  • 2012 - : Oversygeplejerske i Centerledelsen ved Center for Planlagt Kirurgi, Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi er en fusion af Anæstesiologisk og Ortopædkirurgisk Afdeling samt af Friklinikken Brædstrup.
  • 2009 – 2012: Oversygeplejerske Ortopædkirurgisk Afd. Vejle/Give og Middelfart Sygehuse, Sygehus Lillebælt.
  • 2003 – 2009: Oversygeplejerske Ortopædkirurgisk Afd. Regionshospitalet Silkeborg.
  • 2001 – 2003: Konst. oversygeplejerske i Øre/Næse/Hals- og Øjenafdelingen, Vejle Sygehus
  • Privat: Gift, 3 børn, 2 stedbørn, 6 børnebørn. Bor i Gadbjerg ved Vejle. Formand for Friplejehjemmet Meta Mariehjemmet.