Helle Dybkjær er ansat som ny ledende terapeut på Regionshospitalet Hammel Neurocenter. Centeret leverer højtspecialiseret neurorehabilitering til patienter fra hele Vestdanmark.

27-06-2019

Helle-Dybkjær_DSC1565_1040px.jpgHammel Neurocenter har 555 ansatte og 118 sengepladser fordelt på regionshospitalerne i Hammel, Skive og Lemvig. Centeret er Danmarks største arbejdsplads for fysio- og ergoterapeuter. Fra den 1. august bliver Helle Dybkjær den øverste terapeutleder som en del af centerledelsen, som desuden består af ledende overlæge Merete Stubkjær og oversygeplejerske Bente Dam.

- Hammel Neurocenter skal fortsat være et fyrtårn, som præger den nationale og internationale udvikling inden for neurorehabilitering. Det skal vi blandt andet gøre ved at styrke samarbejdet om patienterne på tværs af sektorgrænser. Det er en vej, vi allerede går, og det, blandt mange andre spændende udviklingsspor, glæder jeg mig til at være med til at understøtte, siger Helle Dybkjær.

Mere end 15 års ledererfaring

Helle Dybkjær kommer med mere end 15 års ledelseserfaring inden for neurorehabilitering. Hun er i dag ansat som ledende ergoterapeut og afsnitsleder på Hammel Neurocenters sengeafsnit S11, hvor patienter primært med kognitive hjerneskader er indlagt. Hun har de senest måneder været konstitueret ind i udvalgte opgaver i centrets øverste ledelse, som hun nu indtræder fast i.

- Jeg ser meget frem til fortsat at samarbejde med Hammel Neurocenters dedikerede og dygtige ledere og medarbejdere. Det er mit håb, at de vil opleve, at de i mig får en involverende, energisk og vidende topleder, som tænker nyt sammen med personalet og mine kolleger i centerledelsen, siger Helle Dybkjær.

Faglig velfunderet leder

Hammel Neurocenter er en del af Hospitalsenhed Midt, og sygeplejefaglig direktør, Mette Fjord Nielsen, har sammen med ansættelsesudvalget lagt særlig vægt på flotte ledelsesresultater, da valget faldt på Helle Dybkjær.

- Helle er fagligt velfunderet inden for neurorehabilitering, og samtidig har hun skabt flotte resultater som afsnitsleder. Derudover har Helle gennem flere år været vores udsendte leder i mange tværgående strategiske projekter og også lederrepræsentant ind i Region Midtjyllands øverste samarbejdsudvalg RMU. Opgaver, som hun har løst flot hele vejen rundt, siger Mette Fjord Nielsen, sygeplejefaglig direktør, Hospitalsenhed Midt.

Helle Dybkjær er 54 år og bor i Risskov med sin samlever. De har tilsammen fem børn, hvor af de fire bor hjemme.

Yderligere oplysninger:

Helle Dybkjær, ledende terapeut, tlf. 2144 6383
Mette Fjord Nielsen, sygeplejefaglig direktør, tlf. 2369 6641

Foto: Agata Lenczewska-Madsen