190104 Årets inspirator_IMG_0718_1.jpg

Tina Gissel får her overrakt prisen som årets inspirator af Nikolaj Thure Krarup, undervisningsansvarlig yngre læge i Hjertesygdomme på Regionshospitalet Viborg (privatfoto). 

11-01-2019

De yngre læger i Medicinsk Afdeling på Regionshospitalet Viborg har forleden kåret lungemedicinsk overlæge Tina Gissel som vinder af prisen "Årets Inspiration" anno 2018.

Prisen er de yngre lægers egen pris og er en anerkendelse til en medicinsk speciallæge på Regionshospitalet Viborg. Vinderen er en person, som gennem sin faglighed og/eller personlighed, formår at inspirere de yngre kolleger i afdelingen.

De yngre læger beskriver Tina Gissel som en ildsjæl, der er dedikeret inden for sit speciale. Hendes omgangstone er respektfuld, og kommunikationen er skarp og forsonende. Hun respekterer andre meninger og diskuterer og argumenterer gerne for sit standpunkt. Altid uden at blive kontrær. Til tider blødes hendes professionalisme op af humoristiske kommentarer, og hun er altid opmærksom på kollegernes liv uden for "den hvide verden".

Fra de yngre læger, der står bag nomineringen, lyder det blandt andet:

– Tina formår at være en lungemedicinsk ekspert, såvel som en utrolig dygtig intern mediciner helt generelt. Hun arbejder med en utrolig integritet og har øje for at kombinere etik og faglighed i sit lægelige virke.

– Trods travlhed har Tina altid tid til at lytte og hjælpe med medicinske problemstillinger. Hun er altid glad og positiv og har en masse energi, som smitter af på dem hun arbejder sammen med. Hun er fagligt enormt dygtig og hun er meget engageret i at lære fra sig, så vi også bliver gode, lyder det fra de yngre læge.

     


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}